میکرودرم چیست و چه فوایدی دارد ؟

 میکرودرم چیست : 🔬 میکرودرم روشی نوین و بدون درد . بارها پیش آمده است در آینه به پوست خود دقت کرده‌ایم و دیدن چین و چروک‌های ریز ما را مضطرب و نگران کرده است. پیری و چین و چروک پوست حقیقتی است که نمی‌توان از آن فرار کرد. اما می‌توان آن را به تعویق انداخت. روش‌های فراوانی برای جلوگیری از پیری زودرس وجود دارد. انواع لیفت صورت، عمل‌های جراحی، تزریق ژل یا تزریق کلاژن، روش‌های سخت و پر هزینه‌ای هستند. در کنار این‌ها درمان‌های فیزیکی که در تماس با پوست انجام می‌شوند هم کمک شایانی به کاهش سرعت فرآیند پیری و زیباتر ماندن پوست خواهند داشت.

روش‌های بسیاری برای جوانسازی پوست در کلینیک‌ها وجود دارد، یکی از این روش ها میکرودرم پوست است که روشی بسیار محبوب و پرطرفدار محسوب می‌شود. 

میکرودرم چیست

میکرودرم چیست و چه فوایدی دارد ؟

در ابتدا به تعریف میکرودرم می پردازیم؟

میکرودرم روشی برای پاکسازی و جوانسازی پوست است. این روش درمانی غیرشیمیایی و غیر تهاجمی است و بدون نیاز به عمل باز صورت می‌گیرد. در میکرو درم از اسپری میکروکریستال جهت از بین بردن لایه ی خارجی سلول های خشک و مرده استفاده می کند تا پوستی جوان تر و شاداب تر حاصل شود. میکرودرم به تولید لایه های جدید پوستی زیرین با میزان بالاتری از کلاژن کمک می کند و ظاهر پوستتان را بهبود می بخشد.

میکرودرم یا همان لایه برداری پوست روش درمانی عمیق‌تری است که جهت رفع خطوط عمقی صورت، آسیب‌های جدی ناشی از نور خورشید و جای زخم ها استفاده می‌شود.

دستگاه میکرودرم چیست؟

دستگاه میکرودرم کریستالی از کمپرسور یا متراکم کننده‌ای تشکیل می‌شود که هوا را از طریق یک سری دستی به داخل می‌کشد. با قرار گرفتن سر دستگاه روی پوست، حالت خلأ ایجاد می‌شود. کریستال‌های اکسید آلومینیوم، که با نام کرندوم که سخت‌ترین ماده معدنی پس از الماس است نیز شناخته می‌شود، روی سطح پوست پاشیده می‌شود تا سلول‌های مرده سطحی را از پوست جدا کند و منافذ باز پوست را بهبود بخشد. سپس سلول‌های مرده و کریستال‌ها به ‌سرعت به درون لوله دیگر تعبیه  ‌شده در سر دستگاه مکیده و وارد کیسه ضایعات می‌شوند.

آیا میکرودرم درد دارد؟

احتمالا برای بسیاری این سوال به وجود آمده که «آیا میکرودرم درد دارد؟»

خیر. هیچ مرحله‌ای از میکرودرم درد ندارد. یکی از فواید انجام این روش این است که دوره نقاهت ندارد و شما پس از انجام آن می‌توانید به کارهای روزمره‌تان برسید. ممکن است شما به خاطر مکش دستگاه میکرودرم، در طول درمان کمی احساس ناراحتی کنید یا تا چند ساعت پس از انجام آن احساس کنید پوستتان مقداری جمع شده باشد. اگر هم پوست بسیار حساسی دارید، ممکن است به خاطر مکش دستگاه کمی پوستتان دچار کبودی شود. اما به طور کلی این روش جوانسازی پوست هیچ گونه دردی ندارد.

میکرودرم چگونه انجام می‌شود؟

در بالا تعریف کردیم که میکرودرم چیست اما متخصصین زیبایی با تعیین مقدار جریان کریستال و قدرت خلأ عمق این جداسازی و پوسته ‌پوسته شدن را کنترل می‌کند. متخصص معمولاً دو بار دستگاه را روی پوست حرکت می‌دهد، البته اگر پوست به ‌اندازه کافی ضخیم باشد یا ناحیه‌ای، مانند لک قهوه‌ای یا جای جوش صورت و یا آفتاب سوختگی پوست، نیاز به توجه بیشتر داشته باشد، ممکن است ۳ بار فرایند پاکسازی پوست صورت را تکرار کند.

میکرودرم ابریژن و پاکسازی پوست صورت با کریستال می‌تواند تا حدی، به ویژه در اطراف بافت حساس دهان و بینی، ناراحت‌کننده باشد، اما به‌هیچ‌وجه دردناک نیست. متخصص زیبایی در طول درمان جوان سازی پوست صورت میزان راحتی بیمار را از وی جویا می‌شود.

متخصص زیبایی باید در طول عمل درمان جای جوش دستکش به دست داشته باشد و از ماسک و عینک محافظ استفاده کند، چشمان بیمار نیز باید محافظت شود. ردی از کریستال بر روی صورت باقی می‌ماند که احتمالاً بعداً قرمز خواهد شد. میکرودرم آبریژن با نوک الماس از سری دستی و فن‌آوری خلأ یکسان بهره می‌گیرد، اما در این تکنیک هیچ کریستالی از نوک الماس دستگاه خارج نمی‌شود، بلکه نوک الماس خود، سلول‌های مرده پوست را جدا می‌کند و پوست مرده با به کارگیری خلأ پاک می‌شود.

نوک‌های متفاوت متعددی با درجه‌ زبری گوناگون وجود دارد که متخصص گونه مناسب را با توجه به نوع پوست و هدف درمان انتخاب می‌کند. اگرچه بیمار در این روش با نوک الماس ناراحتی بسیار کمتری را تحمل می‌کند و این روش برای پوست‌های حساس مناسب‌تر است، اما در مجموع نتیجه هر دو روش کریستالی و الماسی یکسان است.

میکرودرم برای چه افرادی مناسب است؟

میکرودرم یک روش کاملا بی خطر است که برای انواع پوست‌های خشک، حساس، چرب و مختلط قابل انجام است. اگر فردی دارای مشکلات پوستی زیر باشد، میکرودرم به عنوان درمان مکمل پیشنهاد می‌شود.

  • خطوط ظریف و چین و چروک
  • لکه‌های قهوه‌ای ناشی از هایپریگمانتاسیون
  • آکنه و اسکار
  • پوست خشک و دهیدراته
  • دارای رنگ پوست کدر
  • رنگ و بافت ناهموار پوست
  • آسیب پوست ناشی از نور خورشید

فواید میکرودرم صورت چیست؟

قطعا تا اینجای مقاله تعریف اینکه میکرودرم چیست را برای شما بازگ. کردیم حالا که به صورت کامل به سوال میکرودرم چیست پاسخ دادیم، بهتر است با فواید بی‌نظیر آن آشنا شوید. هر روش جوانسازی پوست، یک سری فواید دارد. این روش هم نه فقط از این قاعده مستثنی نیست، بلکه فواید بسیار مطلوبی را هم با خود به همراه دارد. در ادامه بهترین فواید میکرودرم را برای شما شرح می‌دهیم:

بهبود لکه‌های ایجاد شده بخاطر سن و نقطه های سیاه پوست، روشن شدن پوست، و بهبود پوست‌های تیره شده (زیر بغل و کشاله ران)

لایه برداری و پاکسازی پوست صورت که باعث ایجاد ظاهر شاداب تر برای آن می‌شود

کاهش چین و چروک‌های زیر پوست صورت مثل چین‌های ظریف دور چشم

کاهش سوراخ‌های ریز یا همان منافذ باز و بهتر کردن و کوچک‌تر کردن آن‌ها

اثر عمقی‌تر این روش، افزایش غلظت کلاژن پوست است. این ماده اصلی ترین ماده ی موثر در شادابی و جوانی پوست صورت است.

عوارض میکرودرم چیست؟

اگر بخواهیم در مورد معایب و مضرات یک فعالیت زیبایی سخن بگوییم، شرط آن این است که آن خدمت توسط یک فرد متخصص و حرفه ای انجام شود نه تکنسین‌های بی تجربه چرا که اکثر کاستی هایی که پس از عمل زیبایی دچار آن می‌شویم شالوده اشتباهات و خطاهای فردی است که آن خدمت را انجام می دهد. توجه داشته باشید که دستگاه میکرودرم ابریژن تمام گواهینامه‌ها و مجوز های مربوطه را از سازمان ها و مراجع ذی صلاح اخذ کرده و هیچگونه عوارض جانبی ندارد.

با این حال هر عمل زیبایی می‌تواند معایب و عوارضی داشته باشد. قرمزی پوست و جوش زدن بعد از میکرودرم می‌تواند از عورارض این روش جوانسازی پوست باشد. البته جای نگرانی نیست. با مراقبت بیشتر و بهتر از پوست خود می‌توانید این عوارض را به راحتی به صفر برسانید.

میکرودرم خانگی چیست؟

میکرودرم خانگی در اصل همان دستگاه میکرودرم است که برای مصارف خانگی تولید شده و البته قدرت کم‌تری نسبت به دستگاه‌هایی دارد که در کلینیک‌های پزشکی از آن استفاده می‌کنند. میکرودرم‌های خانگی در نوع کریستالی و الماسی ارائه می‌شوند که نوع الماسی آن پرطرفدارتر است. با برخی از این دستگاه‌ها شما حتی می‌توانید عمق و میزان لایه برداری را هم تنظیم کرده تا به نتیجه دلخواه خود برسید.

تفاوت دستگاه‌های خانگی میکرودرم با دستگاه‌ها موجود در کلینیک پزشکی در قدرت و کیفیت لایه‌برداری است. لایه برداری در دستگاه‌های خانگی سطح است و برای لایه‌برداری‌های عمیق‌تر نیاز به مراجعه به پزشک خواهید داشت.

میکرودرم برای جای جوش

تقریبا در بسیاری از افراد جای جوش‌های چرکین به سرعت و بدون هیچ مشکلی خوب می‌شود. اما ممکن است جای جوش‌ و آکنه در برخی از افراد به صورت لکه‌های قرمز یا قهوه‌ای رنگ یا فرورفتگی یا چال شدن پوست باقی بماند. میکرودرم برای جاش جوش گزینه‌ای کاملا مناسب است که می‌تواند به راحتی و طی چندین جلسه این ضایعات را به طور کامل از بین ببرد.

فواید میکرودرم خانگی برای پوست چیست؟

میکرودرم دارای خواص بیشماری برای پوست است که در ادامه به معرفی آنها می‌پردازیم:

  • افزایش کلاژنسازی
  • مناسب برای هر نوع از پوست با هر رنگی
  • تنظیم چربی پوست
  • مشاهده فوری نتیجه
  • صاف شدن پوست و از بین رفتن چروک
  • ازبین بردن جوش‌های زیرپوستی
  • سفت‌تر شدن پوست
  • از بین بردن زخم‌های سطحی و اسکارهای حاصل از آکنه.

تفاوت عملکرد دستگاه میکرودرم خانگی با پزشکی در چیست؟

مهمترین تفاوت دستگاه میکرودرم خانگی با دستگاه های پزشکی در چیست؟ در ابتدا باید به این موضوضع اشاره کرد که دستگاه های موجود در مطب‌های پزشکی از اندازه بزرگتری نسبت به دستگاه‌های خانگی برخوردار هستند. مدل خانگی کوچتر است و می توان ان را در کیف حمل کرد در حالیکه اندازه دستگاه‌های پزشکی بسیار بزرگتر است.

تفاوت بعدی که بسیار مهم تر است در توانایی مکش این دو دستگاه است. دستگاه پزشکی به نسبت خانگی از قدرت مکش بسیار بالاتری برخوردار است و این موضوع باعث افزایش تاثیر گذاری آن می شود

دستگاه‌های میکرودرم پزشکی به نسبت خانگی از قیمت بالاتری برخوردار هستند

نکته مهمتر میزان رطوبت محیط است، محیط‌های پزشکی در مقایسه با منازل به دلیل شستشوی روزانه و اسفاده از مواد بهداشتی و ضدعفونی، دارای رطوبت بالاتری هستند و این موضوع به خصوص در دستگاه های دارای اکسید آلومینیوم باعث آسیب به دستگاه و کند شدن سری آنها می شود.

به عبارت دیگر، قدرت موتور دستگاه‌های پزشکی با دستگاه خانگی متفاوت است، بنابراین دستگاه‌های پزشکب به عمق بیشتری نفوذ می کنند و این موضوع باعث لایه‌برداری عمیق‌تر می‌شود.

مراحل کار با دستگاه میکرودرم خانگی چیست؟

پیش از استفاده از دستگاه میکرودرم خانگی، باید در ابتدا باید پوست خود را از هر نوع آلودگی پاک کنید، بنابراین با آب و صابون (بهتر است به جای صابون از ژل‌های شست و شو مناسب صورت استفاده کنید) پوست خود را بشورید. بهتر است برای خشک کردن پوست از حوله استفاده نکنید و اجازه دهید صورتتان در هوای آزاد خشک شود.

سر دستگاه را ضدعفونی کنید، دکمه استارت را بزنید و زمان و شدت کار دستگاه را تنظیم کنید.

دستگاه را روی پوست خود قرار دهید و به ارامی حرکت دهید.

برای بهتر نتیجه گرفتن از این دستگاه، بهتر است 6 تا 10 جلسه میکرودرم انجام دهید. اما دقت کنید فاصله بین هر جلسه بهتر از یک الی 2 هفته باشد. اگر پوست نازکی دارید، بهتر است دو هفته صبر کنید.

در پایان می توان از مرطوب کننده‌ برای جلوگیری از خشکی پوست استفاده کرد.

مراقبت‌های پس از میکرودرم

پس از استفاده از دستگاه میکرودرم خانگی، بهتر است صورت خود را با آب سرد بشورید تا از التهابات بعدی جلوگیری شود. در ادامه می توانید از ژل‌های سرد کننده یا کمپرس سرد برای جلوگیری از کوفتگی و التهاب و ورم استفاده کنید. دقت کنید که در نواحی حساس مثل زیر چشم باید با احتیاط خیلی زیاد از یخ استفاده کنید. مایعات به خصوص آب زیادی مصرف کنید تا رطوبت رسانی به پوست انجام شود.

استفاده از کرم‌های ترمیم کننده، نقش بسیار مهمی در بهبود وضعیت پس از میکرودرم دارد.

تولید محتوا : شرکت داریس